Beleef de magie van Griekenland

Arrangementen

1. Palladion Buffet (voor 35 personen of meer)

Ons uitgebreide lopend buffet bestaat uit diverse koude en warme voorgerechten, vlees- en visspecialiteiten van de grill en een feestelijk nagerecht dat aan tafel geserveerd wordt. In de link hieronder vindt u een overzicht van de gerechten die bij het buffet zijn inbegrepen:

Klik hier voor het Palladion buffet Arrangement

Prijzen:
All-inclusive (voor een periode van 4 uur) – € 35,00 per persoon info All-Inclusive
Los arrangement – € 20,95 per persoon

 

2. Palladion á la Carte (voor 10 tot 35 personen)

Voor groepen tot en met 25 personen biedt Grieks restaurant Palladion u de mogelijkheid met elkaar te genieten van een 3 gangen á la carte diner. U maakt uit onze menukaart met speciaal geselecteerde gerechten een keuze uit vijf voorgerechten, zes hoofdgerechten en vier nagerechten. De menukaart die bij het arrangement hoort vindt u in onderstaande link:

Klik hier voor het Palladion á la carte Arrangement

Prijzen:
All-inclusive (voor een periode van 4 uur) – € 35,50 per persoon info All-Inclusive
Los arrangement – € 20,50 per persoon

 

3. Palladion á la Carte de luxe (voor 10 tot 35 personen)

Voor groepen tot en met 25 personen biedt Grieks restaurant Palladion een tweede á la carte mogelijkheid aan. De extra luxe menukaart behorende bij dit arrangement bestaat uit de meest smakelijke specialiteiten die wij in ons restaurant serveren. U maakt een keuze uit vijf voorgerechten, vijf hoofdgerechten en vier nagerechten. De menukaart die bij het arrangement hoort vindt u in onderstaande link:

Klik hier voor het Palladion á la carte de luxe Arrangement

Prijzen:
All-inclusive (voor een periode van 4 uur) – € 47,50 per persoon info All-Inclusive
Los arrangement – € 32,50 per persoon

 

4. de Griekse tafel (voor 10 personen of meer)

Met dit arrangement laten u en uw gasten zich door ons verrassen. De Griekse keuken wordt al sinds jaar en dag geroemd om haar smakelijke en toegankelijke gerechten die bekend zijn over de hele wereld. Het Griekse tafel arrangement bestaat uit drie gangen met een variatie aan bekende en minder bekende traditionele Griekse specialiteiten. De gerechten worden op schalen geserveerd.

Prijzen:
All-inclusive (voor een periode van 4 uur) – € 39,50 per persoon info All-Inclusive
Los arrangement – € 24,50 per persoon

5. Palladion Borrel (tot 150 personen)

Bij speciale gelegenheden zoals een jubileum, afscheid of verjaardagen, biedt Grieks Specialiteiten restaurant Palladion ruimte aan maximaal 150 personen voor het houden van een borrel. Er zijn, afhankelijk van uw budget, verschillende mogelijkheden om de borrel aan te kleden, van schalen met kleine Griekse borrelhapjes tot een uitgebreid lopend buffet. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

—————————————————————————————————————————

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat voor alle arrangementen van te voren gereserveerd wordt. Dit kunt u telefonisch doen of door een bezoek te brengen aan ons restaurant. Wanneer u reserveert via het reserveringsformulier op onze website zullen wij contact met u opnemen om de reservering met u door te nemen. Wij bespreken graag extra mogelijkheden met u, zoals Griekse live muziek. De arrangementen zijn niet te reserveren op feestdagen.Wij houden ons het recht voor om na te gaan of op de specifieke datum voldoende ruimte beschikbaar is alvorens wij de reservering bevestigen.

Share
  • Agenda