The best memories are made around the table

Dinner Party met DJ George North

Dinner Party 7 Oktober Palladion
19:00

7 oktober, 2023

Zin in een epische zaterdagavond?

Kom ZATERDAG 7 OKTOBER naar onze “Dinner Party met DJ GEORGE NORTH ” en geniet van heerlijk eten en onweerstaanbare muziek!

DJ George North draait klassieke hits met een moderne beat/twist, Nederlandstalige knallers en natuurlijk Griekse deuntjes die je hart raken.

Mis dit niet!

George North, ook bekend als Georgios Koutsoulas, geboren in Griekenland in januari 1985, raakte al op zeer jonge leeftijd vertrouwd met muziek. Eigenlijk zat muziek in zijn DNA, aangezien zijn vader een professionele muzikant is. Zijn eerste ervaring met muziek begon op 5-jarige leeftijd toen hij begon met piano- en keyboardlessen. Dit was nog maar het begin.

Opgewonden door muziek die zichzelf probeert uit te drukken, sluit hij zich op 12-jarige leeftijd aan bij een rockband als bassist. Ook heeft hij zijn eerste contact met lokale radiostations en begint hij als hobby nummers te mixen. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ik een jonge dj werd.

Toen George 14 was, begon hij saxofoon te spelen en maakte hij zelfs deel uit van de filharmonische band in Serres, de stad waar hij opgroeide. Het was september 1999 toen George zijn entree maakte als DJ in een plaatselijke club. Dit was het begin van zijn droom.

Share
 
 
Geverifieerd door MonsterInsights