The best memories are made around the table

Griekse avond met Soerta Ferta 31 Mei

19:30

31 mei, 2019

De Griekse Avond in Palladion Vlaardingen

U bent van harte welkom tijdens onze Griekse avond! Met de gezellige live muziek en een heerlijk Grieks diner waant u zich even in het land waar ouzo wordt gedronken, tzatziki wordt gegeten en de sirtaki wordt gedanst! En uiteraard bent u welkom om de sirtaki met ons mee te dansen!

Wij adviseren u om tijdig te reserveren, zodat we u een mooi tafeltje kunnen garanderen!

NU RESERVEREN

Yiannis Ikonomou is de mede-eigenaar van Grieks restaurant Palladion, samen met zijn broer Dimitri Ikonomou Yiannis schrijft muziek, speelt gitaar en zingt. Afgelopen jaar heeft hij zijn eigen band opgericht ” Yiannis Music Band ” en treed op verschillende locaties in Nederland op.

Yiannis heeft recentelijk een videoclip opgenomen. Die kunt u hieronder bekijken. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe nummer online en ook zijn nieuwe videoclip.Tijdens de Griekse avonden in restaurant Palladion is hij altijd te bewonderen en kunt u een praatje met hem maken en kennismaken.

Tevens doorgaans is zijn broer Dimitri ( speelt de bouzouki ) ook aanwezig waarmee hij en Yiannis jaren geleden in hun eerste horeca vestiging in Schiedam in de jaren ’90-’00 vaak samen opgetreden hebben.

 

grieks live muziek in Palladion

 

Yiannis Ikonomou, Griekse avond , Palladion

Yiannis Ikonomou

 

Soerta Ferta band

Kostas en Tassos van griekse muziekgroep Soerta Ferta

Het Griekse muziekduo Soerta Ferta, zanger en tevens eigenaar van Palladion, Yiannis Ikonomou zullen tijdens deze gezellige avond voor de live muziek zorgen. Soerta Ferta bestaat als duo al zo’n 23 jaar in Nederland. Kostas (keyboards/vocals) en Tassos (bouzouki/vocals) komen beiden oorspronkelijk uit Noord Griekenland. Hun ruime repertoire bevat liederen uit alle Griekse streken. Wie nu denkt dat de muziek die Soerta Ferta speelt alleen voor een Grieks publiek van interesse is, heeft het mis.

In de afgelopen 23 jaar heeft Soerta Ferta bewezen ook erg aantrekkelijk te zijn voor een Nederlands publiek. Zo heeft de band hun repertoire enigszins aangepast met nieuwe en oude Griekse successen die internationaal bekend zijn, zoals bijvoorbeeld muziek van Theodorakis en Dalaras.

Wij hopen u te verwelkomen en hieronder is een youtube filmpje te bekijken met een impressie van de Griekse avond in Palladion!

Tot Snel!

 

Share
 
 
Geverifieerd door MonsterInsights