The best memories are made around the table

Griekse avond met live muziek

19:00

23 december, 2017

InstrumentenU bent van harte welkom tijdens onze Griekse avond! Met de gezellige live muziek en een heerlijk Grieks diner waant u zich even in het land waar ouzo wordt gedronken, tzatziki wordt gegeten en de sirtaki wordt gedanst! En uiteraard bent u welkom om de sirtaki met ons mee te dansen!

Wij adviseren u om tijdig te reserveren, zodat we u een mooi tafeltje kunnen garanderen!

NU RESERVEREN

Soerta FertaHet Griekse muziekduo Soerta Ferta zal tijdens deze gezellige avond voor de live muziek zorgen. Soerta Ferta bestaat als duo al zo’n 23 jaar in Nederland. Kostas (keyboards/vocals) en Tassos (bouzouki/vocals) komen beiden oorspronkelijk uit Noord Griekenland. Hun ruime repertoire bevat liederen uit alle Griekse streken. Wie nu denkt dat de muziek die Soerta Ferta speelt alleen voor een Grieks publiek van interesse is, heeft het mis.

In de afgelopen 23 jaar heeft Soerta Ferta bewezen ook erg aantrekkelijk te zijn voor een Nederlands publiek. Zo heeft de band hun repertoire enigszins aangepast met nieuwe en oude Griekse successen die internationaal bekend zijn, zoals bijvoorbeeld muziek van Theodorakis en Dalaras.

Share
 
 
Geverifieerd door MonsterInsights