The best memories are made around the table

Live muziek van OREA PAREA band

19:00

24 februari, 2024

Onze volgende Live Muziek avond is op Zaterdag 24 Februari .

Geniet van een heerlijke avond met lekker eten, drinken en gezellige Griekse live muziek van Orea Parea, met onze eigen Yiannis in de hoofdrol.  Direct reserveren

De band bestaat uit 3 performers. Yiannis (zang en gitaar) Pelagia(zang) en Michalis (solist bouzouki).
De repertoir bestaat uit een verruimd reeks liederen die Griekenland vertegenwoordiger….zowel oudere en wereldbekende als nieuwe pop en volks liederen. De Band speelt ook in een samenstelling van een duo (gitaar/zanh &bouzouki). Hiervoor wordt in overleg met de klent een goedkopere prijs aangeboden.

OREA PAREA is een Griekse muziekgroep die een repertoire presenteert met de topsongs uit de Griekse muziek. Het programma bevat een zorgvuldige selectie uit zowel nieuw als oudere pop en volks liederen. OREA PAREA ( Yiannis, Pelagia en Michalis) nemen ons mee naar muzikale reis in Griekenland die verrijkt wordt met pop/folk en gezellige Griekse dansnummers.
De band bestaat uit drie enthousiaste musici.
Yiannis Ikonomou ( Guitar & Vocals).
Zanger en songwritter Yiannis Ikonomou is al jaren actief in de Griekse muziekscène in Nederland en beschikt over een rijke repertoire van Griekse top nummer van de bekendse griekse artiesten als Parios, Dalaras, Mitropanos, Terzis, Remos, Vertis, Rokkos en vele anderen.
Pelagia (Vocals)
De band wordt verrijkt met de warme en gevoelige stem van Pelagia Renta.
Pelagia is een getalenteerd zangeres en heeft sinds jonge leeftijd in Griekenland bij diverse bands gezongen en heeft een rijke repertoir in de Griekse folk en pop muziek van artiesten als Moscholiou, Alexiou, Glykeria, Tsaligopoulou, Arvanitaki, Anna Vissi, Marinela en vele anderen.

Michalis Zarmakoupis (Bouzouki & Vocals)
Michalis is de solist van de band. Een originele Griekse musicus die met zijn Bouzouki ons in gedachten mee zal nemen naar de kleine Griekse steegjes waar muziek bloeit. Michalis zingt ook een paar nummers mee in het programma en ondersteunt de band met zijn backing vocals.

Orea Parea band Live in Palladion vlaardingen

 

 

Share
 
 
Geverifieerd door MonsterInsights