The best memories are made around the table

Iets te vieren?

Ons ruim opgezette restaurant heeft veel mogelijkheden voor gezelschappen. Wij bieden verschillende groepsarrangementen en extra opties voor een fijne en gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s. Wij hebben voldoende ruimte om uw gezelschap te ontvangen.

Reserveer uw groepsarrangement gemakkelijk via onze website (geeft u hier bij de opmerkingen svp door welk groepsarrangement u kiest) of door te bellen naar 010 – 434 0111. U kunt ook een email sturen naar info@palladionrestaurant.nl. 

Dineren van onze menukaart – tot 25 personen

Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Van populaire schotels van de grill en visspecialiteiten tot authentiek Griekse gerechten. De prijzen zijn afhankelijk van de gerechten die u kiest. Menu bekijken

 

De Griekse tafel – vanaf 10 personen

Een uitgebreid 3-gangen diner met een variatie aan Griekse voorgerechten, hoofdgerechten en desserts op schaal geserveerd.

€ 24.5 per persoon – All inclusive € 39.5 per persoon

Kinderen tot 12 jaar: € 12.5 (kindermenu en ijsje) – All inclusive € 21.5 Menu bekijken

 

Palladion a la carte – van 10 tot 25 personen

Gezellig a la carte dineren met ruime keuze uit gerechten die wij in ons restaurant serveren.

Menu ena € 24.5 per persoon – All inclusive € 39.5 per persoon Menu bekijken

Menu Dio € 27.5 per persoon – All inclusive € 42.5 per persoon Menu bekijken

Menu Tria € 32.5 per persoon – All inclusive € 47.5 per persoon Menu bekijken

Kinderen tot 12 jaar: € 12.5 kindermenu en ijsje) – All inclusive € 21.5 Menu bekijken

 

Palladion buffet – vanaf 25 personen

Een gevarieerd lopend buffet met verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

€ 24.5 per persoon – All inclusive € 39.5 per persoon

Kinderen tot 12 jaar € 12.5 – All inclusive € 21.5

 

Extra opties:

Appetizers Tegen een toeslag van € 2.5 per persoon serveren wij voorafgaand aan het diner brood met Griekse dips en Griekse appetizers

Natafelen Tegen een toeslag van € 3.5 per persoon serveren wij na het diner een kopje koffie of thee naar wens met een Griekse likeur (Koum Kuat)

Groepen van 6 t/m 9 personen Gebruik maken van een groepsarrangement met 6 tot 9 (volwassen) personen is mogelijk tegen een toeslag van € 2.5 per persoon (m.u.v. Palladion buffet)

Palladion All inclusive – vanaf 10 personen U kunt ieder groepsarrangement optioneel uitbreiden met ons all-inclusive concept. Bij deze optie zijn frisdrank, bier van de tap, huiswijn en koffie / thee gedurende een periode van 3 uur inbegrepen bij uw arrangement. Andere drankjes uit ons assortiment worden extra doorberekend.

Live muziek Op basis van beschikbaarheid kunnen wij de muzikale omlijsting van uw diner laten verzorgen door een van de Griekse bands met wie wij samenwerken. Wij adviseren u om deze optie ruim vooraf bij ons te reserveren.

Mogelijkheden op maat Heeft u aanvullende wensen? Belt of mailt u ons dan gerust. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden op maat. 

Share
  • Agenda