The best memories are made around the table

Kerst en Oud&Nieuw

Onze mogelijkheden tijdens de feestdagen

In onze menukaart die speciaal ontwikkeld is voor de feestdagen, is rekening gehouden met de vleesliefhebber, visliefhebber en vegetariër. De warme gerechten uit de culinaire dinerbox en het a la carte keuzemenu verwarm je eenvoudig zelf in de pan, oven of magnetron (opwarminstructie meegeleverd). Kies je voor ons gemarineerde kwaliteitsvlees in het a la carte keuzemenu of ga je lekker gourmetten? Dan bak je deze zelf in de pan. Zo geniet je uitgebreid van je voorgerechten, zonder dat het hoofdgerecht koud wordt. Met het complete drankarrangement zorg je voor een feestelijke omlijsting van je eigen sterrendiner. 

Het menu kan op 24, 25, 26 en 31 december tussen 13:00 en 16:00 uur worden afgehaald of worden thuisbezorgd. Zo hoef je ’s avonds de deur niet meer uit en kun je uitgebreid genieten zoals je normaal gesproken in ons restaurant zou doen.

Hoe het werkt:

  1. Bellen of online bestellen: Je kunt vanaf nu je menu voor de feestdagen ook online bestellen. Ook kun je elke dag vanaf 12:00 uur bellen naar 010 – 434 0111 om je bestelling door te geven. 
  2. Brengen of halen: Je haalt je bestelling op de afgesproken dag tussen 13:00 – 16:00 uur af in ons restaurant of wij brengen deze tussen 13:00 en 16:00 uur bij je thuis. Op de dag zelf ontvang je van ons een bericht hoe laat wij ongeveer bij je zullen zijn.
  3. Genieten: Na het kort verwarmen of afbakken van de warme voor- en hoofdgerechten kun je aan tafel en uitgebreid genieten!

Wij hadden jullie met liefde in ons restaurant ontvangen tijdens de feestdagen, maar hopen op deze manier een mooi alternatief te kunnen bieden voor een Palladion-ervaring thuis. Namens het voltallige team van Palladion danken wij u uit de grond van ons hart voor alle steun en vertrouwen tijdens dit veelbewogen jaar. Wij wensen u hele fijne feestdagen samen met uw dierbaren en een gezond,  gelukkig 2021.

Met hartelijke groet,
Yiannis en Dimitris Ikonomou

Share