The best memories are made around the table

Lopend buffet

Wegens succes verlengd! Wij vieren dit jaar een bijzondere verjaardag: Palladion Greek kitchen bestaat 20 jaar! Om die reden geniet je elke vrijdag in februari en vrijdag 3, 10 en 17 maart van ons uitgebreide lopend buffet voor de speciale jubileumprijs van slechts € 20,- per persoon!

Regelmatig organiseren wij thema-avonden met een uitgebreid lopend buffet. Gezellig samen met vrienden en familie nieuwe smaken proeven of gewoon lekker onbeperkt genieten van je favoriete Griekse gerechten. Perfect als je iets te vieren hebt of gewoon zin hebt in een gezellig avondje uit. Er is ruime keuze voor de vleesliefhebber, visliefhebber en vegetariër. U vindt alle data bij events op onze homepage. Tijdens onze lopend buffet avonden kunt u ook la carte dineren van onze reguliere menukaart.

Aanvang vanaf 18:00 uur

Prijs: € 27,50 per persoon

Kinderen van 4 tm 11 jaar: € 17,50 euro per persoon, Kinderen van 0 tm 3 jaar gratis

NU RESERVEREN

Voorgerechten

  • Tzatziki – Frisse saus van Griekse yoghurt, knoflook en komkommer
  • Tarama – Mousse van gerookte viskuit
  • Melitzana – Geklopte auberginesalade
  • Kopanisti – Geklopte feta met knoflook en kruiden
  • Griekse salade – Met tomaat, komkommer, sla, rode uit, olijven en feta
  • Peperies florines – gegrilde puntpaprika
  • Loukanika – Kruidige Griekse worstjes van de grill
  • Smirneika – Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Kreatopita – Huisgemaakte gehakttaart met bladerdeeg
  • Spanakopita – Huisgemaakte spinazietaart met bladerdeeg en feta
  • Dolmades – Wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt in wijnsaus

Hoofdgerechten

  • Kotopoulo – Gemarineerde kipfilet van de grill in roomsaus
  • Soutzoukakia – Gekruid gehakt van de grill
  • Gyros – Fijngesneden reepjes varkensvlees van het spit
  • Kipgyros – gekruide stukjes kip van het spit
  • Kalamaria– krokant gebakken inktvisringen
  • Solomos – gegrilde zalmfiletjes in roomsaus
  • Pangasius – Zachte pangasiusfilet in een krokant korstje
  • Moussaka – Traditioneel Grieks ovengerecht
  • Filetakia Athos – stukjes varkenshaas met champignonroomsaus

Bijgerechten 

Diverse salades, frites, rijst en sauzen

Dessert

Vanilleroomijs met slagroom, fruit en een Grieks gebakje.

Friends cheering
Share