The best memories are made around the table

Over ons

Samen eten met vrienden en familie is verweven in de Griekse cultuur en dé manier om je vrije tijd door te brengen. Vele Griekenlandgangers kennen dan ook de aanblik van overvolle taverna’s waar de Griekse bevolking, vaak een tikkeltje luidruchtig, urenlang met elkaar geniet van vers bereide gerechten uit de Griekse zee en van het Griekse platteland. Maar ook bij de Grieken thuis wordt door ‘mama’ of ‘giagia’ vaak uitgebreid gekookt, zeker als er weer ‘ns visite is aan komen waaien. Of het nu midden op de dag is of ‘s avonds laat: Met het ultieme comfortfood dat je doet denken aan zonovergoten vakantiedagen, nodigt de Griekse keuken altijd uit tot een fijn en gezellig samenzijn. Gastvrijheid, lekker eten en goed gezelschap is wat Grieken verbindt en gelukkig maakt. Een bezoek aan Palladion Greek Kitchen betekent daarom de garantie op een avond vol fijne momenten en eten waar je blij van wordt.

Over Yiannis en Dimitris
De broers Yiannis en Dimitris Ikonomou, beiden geboren en getogen in het dorp Ichalia op het Griekse vaste land, zijn opgegroeid in de horeca. Al van jongs af aan hielpen zij mee in het restaurant van hun ouders, waar zij zich de traditionele Griekse keuken eigen hebben gemaakt. Maar als lid van een familie van restaurateurs, bestond al snel de ambitie een eigen zaak op te starten. Op 13 februari 2003 openden zij Grieks restaurant Palladion. Bij een bezoek aan Palladion is één van de broers vrijwel altijd aanwezig om je te verwelkomen. Dimitris vind je vaak in de keuken, waar hij zorgdraagt voor de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard kun je ook altijd bij hen terecht met vragen, opmerkingen of suggesties.

Share
 
 
Geverifieerd door MonsterInsights