The best memories are made around the table

Buffet avond

Op vrijdag 18 november kunt u in Grieks restaurant Palladion genieten van een uitgebreid lopend buffet. Het buffet bestaat uit een variatie aan Griekse voorgerechten, hoofdgerechten, diverse salades, frites en sauzen. Het dessert met vanilleroomijs, Griekse zoetigheden, fruit van het seizoen en slagroom wordt aan tafel geserveerd.

Prijs: € 21,50 per persoon, inclusief koffie en een huislikeur

Voor kinderen tot 12 jaar: € 12,50 inclusief kinderijsje

A la carte dineren is op vrijdag 18 november ook mogelijk!

NU RESERVEREN

Voorgerechten

  • Tzatziki – Frisse saus van Griekse yoghurt, knoflook en komkommer
  • Tarama – Mousse van gerookte viskuit
  • Melitzana – Geklopte auberginesalade
  • Tonos – Tonijnsalade met kappertjes op mayonaisebasis
  • Loukanika – Kruidige Griekse worstjes van de grill
  • Smirneika – Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Kreatopita – Huisgemaakte gehakttaart met bladerdeeg
  • Spanakopita – Huisgemaakte spinazietaart met bladerdeeg en feta
  • Dolmades – Wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt in wijnsaus

Hoofdgerechten

  • Kotopoulo – Gemarineerde kipfilet van de grill
  • Soutzoukakia – Gekruid gehakt van de grill
  • Gyros – Fijngesneden reepjes varkensvlees van het spit
  • Psaronefri – Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Charides – Spiesjes van garnalen
  • Pangasius – Zachte pangasiusfilet in een krokant korstje
  • Exogiko – Lamsvlees uit de oven met kruiden, demi-glace saus en feta
  • Moussaka – Traditioneel Grieks ovengerecht
  • Filetakia Athos – varkenshaas met champignonroomsaus

Bijgerechten 

Diverse salades, frites, rijst en sauzen

Dessert

Diverse traditionele Griekse zoetigheden met vanilleroomijs en slagroom. Het dessert wordt aan tafel geserveerdFriends cheering

Share
  • Agenda