Op vrijdag 18 november kunt u in Grieks restaurant Palladion genieten van een uitgebreid lopend buffet. Het buffet bestaat uit een variatie aan Griekse voorgerechten, hoofdgerechten, diverse salades, frites en sauzen. Het dessert met vanilleroomijs, Griekse zoetigheden, fruit van het seizoen en slagroom wordt aan tafel geserveerd.
Prijs: € 21,50 per persoon, inclusief koffie en een huislikeur
Voor kinderen tot 12 jaar: € 12,50 inclusief kinderijsje
A la carte dineren is op vrijdag 18 november ook mogelijk!
NU RESERVEREN
Voorgerechten
- Tzatziki – Frisse saus van Griekse yoghurt, knoflook en komkommer
- Tarama – Mousse van gerookte viskuit
- Melitzana – Geklopte auberginesalade
- Tonos – Tonijnsalade met kappertjes op mayonaisebasis
- Loukanika – Kruidige Griekse worstjes van de grill
- Smirneika – Gehaktballetjes in tomatensaus
- Kreatopita – Huisgemaakte gehakttaart met bladerdeeg
- Spanakopita – Huisgemaakte spinazietaart met bladerdeeg en feta
- Dolmades – Wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt in wijnsaus
Hoofdgerechten
- Kotopoulo – Gemarineerde kipfilet van de grill
- Soutzoukakia – Gekruid gehakt van de grill
- Gyros – Fijngesneden reepjes varkensvlees van het spit
- Psaronefri – Varkenshaas met champignonroomsaus
- Charides – Spiesjes van garnalen
- Pangasius – Zachte pangasiusfilet in een krokant korstje
- Exogiko – Lamsvlees uit de oven met kruiden, demi-glace saus en feta
- Moussaka – Traditioneel Grieks ovengerecht
- Filetakia Athos – varkenshaas met champignonroomsaus
Bijgerechten
Diverse salades, frites, rijst en sauzen
Dessert
Diverse traditionele Griekse zoetigheden met vanilleroomijs en slagroom. Het dessert wordt aan tafel geserveerd