The best memories are made around the table

 
 

Kalos irthate!

Palladion Greek Kitchen brengt de authentieke Griekse keuken naar het stadshart van Vlaardingen. Met traditionele recepten en de uitstraling van nu biedt het compleet gerenoveerde restaurant alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit: Een unieke plek om bij te praten met vrienden, om quality time door te brengen met het gezin of voor een romantisch avondje uit. Met onze sfeervolle ambiance, ons gewaardeerde team en onze uitgebreide menukaart met oude en nieuwe familierecepten, was een bliksembezoek aan Griekenland nog nooit zo dichtbij.

- Restaurant - Terras - A l a carte - Tapas - Groepsarrangementen - Lopend buffet - Lunch - Diner - Afhalen - Bezorgen - Kinderspeelhoek - Geschikt voor mindervaliden

Mededeling van de eigenaren:

Lieve gasten, 

wij krijgen de laatste tijd veel vragen over een bericht dat een tijdje terug in de media verscheen. Wij willen de geruchten graag de wereld uit helpen en daar kunnen heel kort in zijn: Palladion gaat niet stoppen! We zijn open en blijven open en verwelkomen jullie met liefde. Wel is het zo dat we open staan voor overname van ons bedrijf en concept, mocht die gelegenheid zich voordoen. Horeca is hard werken en de combinatie van twee restaurants én een gezin runnen vraagt veel van ons. Maar: we hebben geen haast en gaan met plezier naar ons werk. Binnenkort  maken wij onze evenementenagenda bekend voor de komende maanden, er staan interieuraanpassingen voor binnen en buitenkant gepland en een vernieuwde menukaart na de zomer met heerlijke nieuwe gerechten zoals jullie van ons gewend zijn.

Dus blijf vooral langskomen en genieten van alles wat Palladion te bieden heeft! Tot gauw! 

Yiannis en Dimitri

 
 
Geverifieerd door MonsterInsights